Ett hus där de döda fortfarande vandrar!


Du måste känna dig lite konstig att höra detta, men det är sant. Det finns en plats i den här världen där ett hus står som vittne till dödsfall för människor som bygger sina egna. En lång tid har gått sedan dessa dödsfall, men dessa människor ses fortfarande i sina hem och rum. Om någon dog i detta hus på egen hand dog någon på grund av sjukdom, men alla människor dog i det här huset.

Idag berättar vi i den här artikeln om ett hus i USA som kallas Amerikas mest fruktansvärda hus som heter Vale House. Valle House där även idag familjen Valle som inte längre finns i denna värld men deras själar fortfarande bor i detta hus. Idag, detta tjugoförsta århundradet, när världen har blivit så avancerad i vetenskapens styrka att den ger människor makt att göra allt. Men det finns också en kraft i världen där både människor och dess vetenskap ger ett knä, det är döds- och andevärlden.

Många människor runt om i världen har accepterat det faktum att de har att göra med dessa själar, men det finns många människor som inte tror på dessa saker. För sådana människor har någon bara sagt en sak, man kan betrakta det som en som tror att hans liv är i världen. Det betyder att du bara kommer att kunna tro på dessa saker när du är medveten om dem. Bortsett från detta vill vissa människor inte tro på dessa saker på grund av rädsla. Så låt oss veta mer om Vale-familjen i Amerika och det läskiga huset.

Valle House byggdes i Thomas Valle 1857. Valle House var ett hus som byggdes i ensamhet i gamla San Diego, Kalifornien. Detta hus designades av Thomas Vale själv och spenderade vid den tiden 10 000 dollar på detta hus. Valle House är ett mycket stort hus där de moderna bekvämligheterna från den tiden var ordnade.

Valle House byggdes i Thomas Valle 1857, Thomas Valle föddes i New York, USA 1823. Thomas bosatte sig i New York efter några dagars vistelse i New York och bosatte sig där han byggde sitt Vale House. Då kom hans fru och tre barn också med honom för att bo i det här huset.

Olyckor i Vale House började med döden av Vales 18 månader gamla son, Junior Thomas. Thomas var bara 18 månader gammal när han fångades av hög feber och han dog. Låt mig berätta att innan familjen Vale kom till detta hus trodde Thomas att detta hus är ockuperat av själar. Det sägs att året han började bygga detta hus, samma år som en person hängde sig själv, och hans själ fortfarande kretsar runt huset.

Efter sonens död föddes ytterligare två döttrar i denna familj efter några år. Efter några år dog Thomas hustru också på grund av sjukdom. Thomas äldsta son, Violet Vale, gifte sig med en tjej med namnet George T. Berto. Paret skilde sig bara några dagar efter bröllopet och Violet kunde inte bära chocken och begick självmord i sitt rum genom att skjuta sig själv i bröstet.

Samtidigt gifte sig Thomas andra dotter, Anna Alia, med John Tweti. Den som redan var i huset, som brukade bo i samma hus, började visa sitt inflytande och en efter en förde kaoset förödelse på familjen Thomas. Under tiden dog Sun John också på grund av sjukdom. När denna sekvens av dödsfall började fortsatte den till 1961 och alla medlemmar i detta hus dog en efter en.

Vale House, som blev dödsorsaken för sina egna byggare, på grund av detta var ingen redo att köpa detta hus. Folk trodde att den som köper detta hus eller stannar i det också kommer att döda sina själar. Till och med idag, i det här huset, känns Thomas gå i sitt rum. Den farligaste scenen är när Aaliya dekorerar håret i sitt rum, då kan hennes skugga tydligt ses i spegeln.

Samtidigt har vissa människor intrycket av att ha andra medlemmar i rummen bakom huset. Regeringen har nu tagit över detta hus. I det här huset gjorde spökjägarna sin forskning. En person i det forskargruppen sa att när han gick in i huset var klockan 1 samtidigt och det fanns ett hemskt mörker runt.

När han gick in i det första rummet inuti huset kände han att en kvinna som hade något i hennes händer och gick mot dörrarna till det inre rummet. När den personen ringde honom, vände han sig bakåt på den tiden med håret täckt över hela ansiktet och det var något som en kam i händerna. Vid den tiden, när den där team medlemmen tände facklan på honom, gick han in i den dörren.

Bortsett från detta, när han gick till rummet i Violet i Valle House, insåg han att någon kom efter honom och när han såg tillbaka stod hela familjen i Valle bakom honom. När han såg detta, gick han snabbt in i Violet rummet där det fanns en vila stol som rörde sig på egen hand. När han gick till stolen såg han att fönstret i glaset där glasögonen var fäst såg glaset inuti. Samtidigt, när medlemmen sprang till fönstret, föll skuggan som tittade genom fönstret. Efter det, när han tittade på fönsterglaset, kände han att det fanns blodfläckar på de glasliknande kronorna.

De som dog i Vail House är inte längre mänskliga i denna värld, men deras själ har inte kunnat lämna Valle House ens idag. Du kan också lätt känna dessa andar idag. Allt som behövs är lite mod och lust. Regeringen har startat Vale House som ett museum. Idag går många till Vale House och känner av Thomas Vales familj. Men regeringen har begränsat vissa delar av huset.